patchwork@2x-min.png

VINTENSE – 100% genieten met 0,0% alcohol

Maak kennis met Vintense: Alcoholvrije wijn met een uniek ontalcoholiseringsproces

Bij Vintense zijn we trots op onze innovatieve benadering van alcoholvrije wijn. Ons geheim ligt in een uniek alcoholvrij-proces dat de essentie van wijn behoudt en tegelijkertijd de alcohol verwijdert, zodat u van elk moment kunt genieten zonder compromissen.

Ons alcoholvrij proces:
In tegenstelling tot traditionele methodes die het karakter en de smaak van wijn wegnemen tijdens het alcoholvrij maken, gebruikt Vintense een ultramodern proces dat zorgvuldig de alcohol verwijdert terwijl de kenmerkende smaak en het aroma van de wijn behouden blijven. Dankzij dit proces behouden we de volle body en complexiteit van de wijn, wat resulteert in een product dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt.

De smaak van authenticiteit:
Met Vintense kun je genieten van de echte smaak van wijn zonder de effecten van alcohol. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft ertoe geleid dat we alcoholvrije wijnen hebben gecreëerd die er niet alleen uitzien en ruiken als traditionele wijnen, maar die ook een echte wijnervaring aan je gehemelte geven.

Uitzonderlijke alcoholvrije wijnen:
Ontdek ons assortiment alcoholvrije mousserende en niet-mousserende wijnen, allemaal gemaakt met behulp van ons unieke alcoholvrijmakingsproces. Van de sprankeling van onze mousserende collectie tot de rust van onze stille wijnen, elke fles is een bewijs van onze toewijding om je de beste alcoholvrije wijnervaring te bieden.

Bezoek onze website https://www.vintense.be/nl/en voor meer informatie over ons baanbrekende alcoholvrije proces en ontdek de uitzonderlijke wereld van Vintense. Hef het glas op elegantie, innovatie en het plezier van alcoholvrije wijn als nooit tevoren. Proost op Vintense, waar elke slok een kunstzinnige ervaring is.