Waterdrop_(2020_11)-21

BLIJF GEHYDRATEERD

Onze missie is om jou te motiveren om meer water te drinken, zodat jij een gezonder, langer en duurzamer leven kunt leiden.

Twee liter water drinken per dag is net zo belangrijk als ademen. We hebben beide nodig om goed te kunnen functioneren. Goede hydratatie draagt bij aan het energie niveau en alertheid. Dus, drink meer en blijf gehydrateerd. Het is het beste geschenk voor je lichaam.

WAT ER IN ZIT, DAT IS WAT TELT

Waterdrop is een klein blokje vol met de beste fruit- en plantenextracten die werden samengeperst. Neem wat vers water en voeg een dropje toe voor een heerlijke smaak. Met of zonder prik, intens, licht, onderweg of thuis: het is helemaal aan jou hoe jij jouw favoriete drankje wilt drinken.

Wij kopen alleen het beste fruit en planten van geselecteerde boeren over de hele wereld, om u te voorzien van het beste wat de wereld te bieden heeft. Waterdrop is 100% suikervrij en bevat vitaminen. In de meeste smaken vindt u vitamine C, maar in sommige smaken ook vitamine E, B6 of B12.

Waterdrop_FOCUS
waterdrop bottle and drop

Kleine kubus, grote impact

Sinds dag 1 zetten we ons in voor een wereld zonder plastic flessen. In tegenstelling tot dranken in plastic flessen hebben onze cubes alleen schoon drinkwater nodig: met een besparing van 98% aan plastic en CO2 komen we steeds dichter bij dit doel. En dat is nog niet alles: we zijn ook een milieuvriendelijk bedrijf. Bij elke verkochte verpakking halen we één plastic fles uit het milieu!