A wonderfull cidre !

De familie Stassen produceert al sinds 1895, volgens een oude familietraditie die al 4 generaties meegaat, ambachtelijke cider in de Aubel-Vallei. Om de smaak en kwaliteit te kunnen garanderen, gebruiken ze enkel appels van de beste kwaliteit. U proeft de knowhow in elke slok, een moment om vreugde en vriendschap te delen, en het dagelijks leven te vieren.

Cidre Stassen

CIDRE BRUT

Stassen Brut is een mengeling van het sap van de beste per soort gefermenteerde appelsoorten met een vleugje peer. Het resultaat is een voortreffelijke mousserende cider met een licht gouden tint, houttoetsen en een zachte afdronk.

CIDRE CUVÉE ROSÉ

De Stassen Cidre Cuvée Rosé, gemaakt van unieke rode appels, heeft een kenmerkende, roze tint met subtiele toetsen van rode bessen. Om de smaak te garanderen, wordt een mengeling van per soort gefermenteerde appelsappen gebruikt.

Cidre Stassen
Cidre Stassen

CIDRE D'ABBAYE DU VAL-DIEU

De cider van de Abdij van Val-Dieu is het resultaat van een brouwerstraditie die al sinds 1216 door monniken wordt gekoesterd. Elke slok smaakt naar hemels lekkere appels. De dubbele fermentatie zorgt voor de krachtige maar tegelijk flexibele body. De blonde Abdij-cider heeft een warme amberkleur. Laat je verrassen door subtiele toetsen van citrus.